Forsæt til indhold

Ny affaldsgigant på havnen

Oprettet dato: 12. maj 2021

En af de førende aktører inden for behandling af industrielt spildevand og olie/vand i Danmark har fundet vej til Aarhus havn. Der er tale om Nordic Oily Waste A/S, som er ejet af Rinaldo Holding-gruppen, der i forvejen er specialister i recycling, upcycling og miljømæssig korrekt bortskaffelse af farligt affald. Nordic Oily Waste er opstået som et resultat af, at Rinaldo Holdning har overtaget aktierne i Fortum Waste Solutions OW A/S.

Nordic Oily Waste driver på nuværende tidspunkt et spildevandsanlæg i Grenaa og øger derfor sin kapacitet markant med nye anlæg i både Aarhus og Esbjerg. Theis Rinaldo Andersen fortæller om visionen for de tre behandlingsanlæg:

“Vi tager ansvar for miljøet og arbejder altid på cirkulære løsninger, hvor vi genbruger så meget som overhovedet muligt. Med tilgangen af medarbejderne og anlæggene fra Fortum Waste Solutions har vi endnu bedre forudsætninger for at hjælpe vores kunder med at håndtere deres affald, så vi får flest mulige ressourcer ud af restprodukterne.”

Læs vores andre nyheder

Udforsk havnen