Forsæt til indhold

Karriere

Aarhus Havn er en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder og varierende arbejdsopgaver. Vi tror på frihed under ansvar, og vi gør alt, hvad vi kan for at skabe størst mulig værdi for vores kunder.

Som en del af Aarhus Kommunes rekrutteringspolitik, slår vi alle ledige stillinger op og ansætter derfor ikke nye kolleger uden en grundig rekrutteringsproces, herunder annoncering og opslag. Det er bl.a. for at sikre, at alle på arbejdsmarkedet har lige mulighed for at søge vores ledige stillinger.

Skulle vi få en ledig stilling, som har din interesse, er du meget velkommen til at sende en ansøgning til os. Du kan holde dig orienteret om ledige stillinger via vores LinkedIn profil eller her på hjemmesiden, hvor du også kan oprette en jobagent.

© e-Recruitment by HR-ON

I øjeblikket er der ingen ledige stillinger hos Aarhus Havn.

Rekrutteringsproces

Alle ansøgninger skal sendes via vores online rekrutteringssystem. Dette er for, at vi kan registrere og behandle alle ansøgere på lige fod, samt for at vi kan overholde Persondataloven. Med systemet sikrer vi, at alle ansøgninger opbevares fortroligt og kan slettes, når rekrutteringsprocessen er endeligt afsluttet.

På Aarhus Havn nedsætter vi altid et vurderingsudvalg i forbindelse med en rekrutteringsproces. Et vurderingsudvalg sammensættes af både ledere og medarbejdere, som i dialog vurderer de indkomne ansøgninger og deltager i samtalerne. På den måde sikrer vi medinddragelse i ansættelse af nye kolleger.

Og samtidigt giver det dig som ansøger den fordel, at du får en bedre fornemmelse af, hvem vi er, og hvem du skal arbejde sammen med – typisk er det også de nærmeste kolleger, der bedst kan fortælle om hverdagen på havnen.

Vi anvender typisk en DiSC® Workplace profil som en del af rekrutteringsprocessen i forbindelse med 2. samtalerunde.

Havnearbejdere der fortøjer et skib (1)

Praktikplads eller specialesamarbejde?

Vi har typisk elevforløb for elektrikere og kranførere. Du kan se, om der er en ledig elev-stilling inden for dit fag under ”ledige stillinger”.

Er du studerende, der søger en virksomhed at skrive opgave i samarbejde med, eller søger du en praktik- eller elevplads, så er du meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Vi har bl.a. haft samarbejde med studerende fra Maskinmesterskolen, VIA University College samt Aarhus BSS.

Havnearbejder der svejser (3)
På mit 9. semester var jeg i praktik hos Aarhus Havn, hvor jeg fik mulighed for at følge deres HR Partner. Det var nogle utrolig spændende måneder hos Aarhus Havn, hvor jeg fik lov til at prøve al den teoretiske viden jeg havde fået på universitetet, af i praksis. Jeg fik bl.a. mulighed for at sidde med ansvaret for rekrutteringen af en ny medarbejder, og mange andre spændende opgaver, som har medført, at jeg nu føler mig meget bedre rustet til at komme ud på arbejdsmarkedet, når jeg er færdig med mit speciale.
- Louise Nysom, Stud. Cand. Ling. Merc.