Forsæt til indhold

Karriere

Aarhus Havn er en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder og varierende arbejdsopgaver. Vi tror på frihed under ansvar, og vi gør alt, hvad vi kan for at skabe størst mulig værdi for vores kunder.

Som en del af Aarhus Kommunes rekrutteringspolitik, slår vi alle ledige stillinger op og ansætter derfor ikke nye kolleger uden en grundig rekrutteringsproces, herunder annoncering og opslag. Det er bl.a. for at sikre, at alle på arbejdsmarkedet har lige mulighed for at søge vores ledige stillinger.

Skulle vi få en ledig stilling, som har din interesse, er du meget velkommen til at sende en ansøgning til os. Du kan holde dig orienteret om ledige stillinger via vores LinkedIn profil eller her på hjemmesiden, hvor du også kan oprette en jobagent.

I øjeblikket er der ingen ledige stillinger hos Aarhus Havn.

© e-Recruitment by HR-ON
”Aarhus Havn er en helt særlig arbejdsplads. Jeg synes, det er enormt givtigt at møde så mange forskellige mennesker med vidt forskellige baggrunde. Nogle er faglærte, nogle har en lang videregående uddannelse og andre har noget helt tredje. Det giver en god dynamik, der gør, at jeg glæder mig til at møde på arbejde - også midt om natten i silende regn”.
- Peter Munkebo Byriel, havneassistent hos Aarhus Havn.
afspil video
Jeg er rigtig glad for mine kollegaer, for de sørger altid for, at man bliver set og kommer med ud på mange forskellige opgaver. Der er aldrig to dage, der er ens. Og jeg lærer rigtig meget af det store ansvar, jeg får. Det er vildt at arbejde på havnen, for den er kæmpestor. Jeg synes bare, at arbejdspladsen er et fedt sted at være, og jeg bliver altid overrasket af størrelsen på havnen”.
- Kristian Krogh, Kranfører hos Aarhus Havn

Rekrutteringsproces

Alle ansøgninger skal sendes via vores online rekrutteringssystem. Dette er for, at vi kan registrere og behandle alle ansøgere på lige fod, samt for at vi kan overholde Persondataloven. Med systemet sikrer vi, at alle ansøgninger opbevares fortroligt og kan slettes, når rekrutteringsprocessen er endeligt afsluttet.

På Aarhus Havn nedsætter vi altid et vurderingsudvalg i forbindelse med en rekrutteringsproces. Et vurderingsudvalg sammensættes af både ledere og medarbejdere, som i dialog vurderer de indkomne ansøgninger og deltager i samtalerne. På den måde sikrer vi medinddragelse i ansættelse af nye kolleger.

Og samtidigt giver det dig som ansøger den fordel, at du får en bedre fornemmelse af, hvem vi er, og hvem du skal arbejde sammen med – typisk er det også de nærmeste kolleger, der bedst kan fortælle om hverdagen på havnen.

Vi anvender typisk en DiSC® Workplace profil som en del af rekrutteringsprocessen i forbindelse med 2. samtalerunde.

Havnearbejdere der fortøjer et skib (1)
afspil video
Det, der gør det her job specielt, er jo den erfaring, vi sammen opbygger. Vi kender hinanden, lodser og slæbebådsskippere, og vi bliver et godt team. Jeg har altid været stolt af at være ansat her på havnen
- Thomas Schwartz, Havneassistent/Slæbebådsskipper hos Aarhus Havn
Det er fantastisk at være en del af en arbejdsplads, der har så afgørende betydning for hele Danmark. Der er stor forskellighed blandt kollegaerne på havnen. Men selvom vi er så forskellige, er der et stærkt fællesskab, og jeg oplever også, at der gøres meget for at sikre et godt arbejdsmiljø.
- Dorthe Rasmussen, Kundekoordinator hos Aarhus Havn
På mit 9. semester var jeg i praktik hos Aarhus Havn, hvor jeg fik mulighed for at følge deres HR Partner. Det var nogle utrolig spændende måneder hos Aarhus Havn, hvor jeg fik lov til at prøve al den teoretiske viden jeg havde fået på universitetet, af i praksis. Jeg fik bl.a. mulighed for at sidde med ansvaret for rekrutteringen af en ny medarbejder, og mange andre spændende opgaver, som har medført, at jeg nu føler mig meget bedre rustet til at komme ud på arbejdsmarkedet, når jeg er færdig med mit speciale.
- Louise Nysom, Stud. Cand. Ling. Merc.

Praktikplads eller specialesamarbejde?

Vi har typisk elevforløb for elektrikere og kranførere. Du kan se, om der er en ledig elev-stilling inden for dit fag under ”ledige stillinger”.

Er du studerende, der søger en virksomhed at skrive opgave i samarbejde med, eller søger du en praktik- eller elevplads, så er du meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Vi har bl.a. haft samarbejde med studerende fra Maskinmesterskolen, VIA University College samt Aarhus BSS.

Havnearbejder der svejser (3)