Forsæt til indhold

Fra Aarhus Havn til lufthavn

Oprettet dato: 10. februar 2021

Danmarks største erhvervshavn skal have ny kundechef, idet nuværende kundechef Nicolai Krøyer har fået nyt job som adm. direktør for Aarhus Airport per 1. marts 2021.

I sit nye job skal Nicolai Krøyer omsætte Aarhus Airports ambitiøse strategi til virkelighed. Målet er at løfte passagertallet i den østjyske lufthavn til 1,5 millioner og sikre Danmarks næststørste by en effektiv og international lufthavn.

Nicolai Krøyer, der kom til Aarhus Havn i 2010, har i hele perioden været en del af virksomhedens ledelse, ligesom han som kundechef har haft tætte relationer til Aarhus Havns store kundekreds.

CEO/havnedirektør Thomas Haber Borch ønsker Nicolai Krøyer tillykke med det nye job, og glæder sig samtidig over, at Aarhus Havn er leveringsdygtig i en ny adm. direktør til Aarhus Airport.

”Vi vil naturligvis komme til at savne Nicolai. Han har god og tæt kontakt til vores kunder, som han efter mere end 10 år i jobbet kender bedre end nogen andre her i huset. Men det er også en styrke at søge nye udfordringer, som Nicolai har gjort, og jeg ønsker ham held og lykke i det nye job,” siger Thomas Haber Borch.

Nicolai Krøyer glæder sig til sine nye udfordringer, men han udtrykker også vemod over, at han skal forlade sine medarbejdere, kollegaer og kunder hos Aarhus Havn.

”Jeg har haft ti fantastiske år hos Aarhus Havn, og jeg er stolt af, at vi sammen med medarbejderne i den periode er lykkedes med at gøre virksomheden mere serviceorienteret og kommercielt orienteret. I dag er kundeforståelsen langt bedre, end den var, da jeg tiltrådte i 2010,” siger Nicolai Krøyer.

Aarhus Havn har sat en rekrutteringsvirksomhed i gang med at finde Nicolai Krøyers afløser.

Læs vores andre nyheder

Udforsk havnen