Forsæt til indhold

Actionfyldt sejlsportsevent

Oprettet dato: 11. august 2021

Aarhus Havn lægger vand til et helt unikt sejlsportsevent, når ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix for første gang kommer til Danmark til en actionfyldt weekend den 20. og 21. august. Blandt deltagerne på det danske team er OL-guldvinder Anne-Marie Rindom.

Fra den nye havnefront i Aarhus kan man opleve de superhurtige svævende F50 katamaraner, der hæver sig over vandet og passerer hinanden og tilskuerne med en fart på op til 100 km. i timen.

De danske hjemmebanefavoritter fra Denmark SailGP Team med bla. skipper Nicolai Sehested samt OL-vinderne Katja Salskov-Iversen, Anne-Marie Rindom og Martin Kirketerp er klar til at tage kampen op mod sejlsportens absolutte verdensstjerner, når de otte hold fra hele verden dyster om mesterskabet. Arrangørerne udsteder garanti for spænding og dramatik.

ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix er det fjerde stævne i sæson 2 af det globale SailGP sejlsportsmesterskab efter Bermuda, Taranto i Italien og Plymouth i England. ROCKWOOL Denmark Sail Grand Prix afholdes i samarbejde med det danske holds hovedsponsor ROCKWOOL og Aarhus Kommune.

Læs vores andre nyheder

Udforsk havnen