Forsæt til indhold

Anløb af krydstogtskibe

Blandt de største

Aarhus Havn er en af Danmarks største krydstogtdestinationer, og havnens placering er perfekt for de gæster, der søger anderledes oplevelser i Østersøregionen.

Bynær krydstogtkaj

Aarhus Havn byder gæsterne velkommen ved en bynær og dedikeret krydstogtkaj. Desuden har vi en alternativ anløbsmulighed i Østhavnen, hvor vanddybden er 13,5 meter. Når gæsterne går fra borde, dukker synet af det gamle Domkirketårn hurtigt op. Kirken danner indgangen til Latinerkvarteret, der er et historisk område med oprindelse i 1200-tallet – muligvis tidligere.

Smilets by

Aarhus er Danmarks andenstørste by, og den har tilnavnet ”Smilets by”. Det passer usædvanligt godt med undersøgelser, der viser, at vores krydstogtturister lægger vægt på venligheden hos lokalbefolkningen og høfligheden hos butikspersonalet i byens forretninger. Men Aarhus er meget mere end venlighed og høflighed.

Det kulturelle Aarhus

Aarhus er kendetegnet ved et stort kulturelt udbud og mange uddannelsesinstitutioner, ligesom vi har adskillige specialbutikker med dansk design, stormagasiner og danske fødevarebutikker med specialiteter, der kan prøvesmages hen over disken. Desuden har vi et stort udbud af restauranter med bl.a. dansk og nordisk gourmetmad, der kan nydes i et miljø af tryghed og hygge.

Morten Kusk

Commercial Manager

For mere information om forretningsområdet Krydstogt, kontakt Morten Kusk.

E-mail: [email protected]

Mobil: 20 60 52 76

Læs mere i vores forretningsbetingelser og kranvedtægter

Publikationer

Læs mere om Byens Havn

Udforsk vores andre forretningsområder