Forsæt til indhold

Til lands

Ud over de mange af byens borgere, der har deres arbejdsplads på Aarhus havn, så bliver havnens arealer brugt til mange forskellige fritidsaktiviteter for borgerne.

Lystfiskeri

Lystfiskeri er en yndet fritidsbeskæftigelse på havnen, og der er mulighed for at fiske flere forskellige steder. Lystfiskerne bidrager positivt til livet på havnen, og lystfiskerne er velkomne, hvis blot de nøjes med at fiske på de steder, der er udpeget. På Østhavnen har vi bygget to fiskeplatforme, der giver lystfiskerne optimale betingelser.

Her må du fiske på Aarhus havn
Den nye fiskeplads ved østhavnen

Motionsløb

Motionsløbere har hvert år glæde af havnearealerne, hvor flere forskellige motionsløb afvikles på eller omkring havnen.

HAVN104

Åben Havn

For at fortælle om havnens aktiviteter inviterer vi hvert andet år byens borgere til Åben Havn. Her kan man høre, læse, smage og sanse, hvad Aarhus havn beskæftiger sig med i hverdagen, ligesom der er en lang række aktiviteter på dagen for både børn og voksne.

IMG 8630

Teater på havnen

En enkelt gang har Aarhus Teater med stor succes valgt Aarhus havn som teaterscene til deres opsætning af stykket ”Fragt”, der handlede om globaliseringens fordele og ulemper. Aarhusianerne var begejstrede for at ”gå i teateret” på havnen, og samtlige forestillinger var fuldstændigt udsolgte.

Reportagen Sep2020 14

Læs mere om Byens Havn